HER FINNER DU TILBEHØR TIL POWERLASER PRO500 OG PRO1500

EKSTRA BATTERIER

 

Du kan kjøpe ekstra batterier til PowerLaserne. Slik at du har mulighet til å lade opp et batteri mens du bruker et annet. Du har selvfølgelig også mulighet for å skifte ut batteriene, når de gamle er utslitt.

Husk; at med Litium-ion batterier varer mye lenger i tid på en oppladning, og at cellene holder vesentlig lenger end tradisjonelle NiMH (NikkelMetalHydrid) batterier.

AKUPUNKTURLINSE

Med en akupunkturlinse på en PowerLaser PRO 500 eller PowerLaser Basic 500 kan du bruke laseren til akupunkturbehandling i stedet for at bruke nåler.

Akupunkturlinsen settes på laseren i stedet for den normale sprede linse med et lite klikk – helt enkelt.

Du stimulerer akupunkturpunktet ved å holde akupunkturlinsen i kontakt med huden og peke spissen direkte på det ønskede akupunktur.

Laserakupunktur er meget velegnet til pasienter, som er redd for nåler.

KOFFERT TIL POWERLASER

 

Sort oppbevaring etui i hard, slagfast plast som beskytter din laser i mod støt, smuss m.m. Så du unngår skitt, riper og skader på laseren. Fleksibel innretning med plass til én laser eller et kombinasjon sett.

Bruk kofferten til oppbevaring på klinikken eller for å beskytte den når du er på farten.

Foret med formstøpt skum, så du kan oppbevare laser, lader og ekstra batteri hver for seg og du unngår skader som følge av rystelser og slag.

Enkel og effektiv metode til å beskytte din laser, så den holder i mange år.