POWERLASER PRO500 ER EN TERAPEUTISK LASER TIL PROFESJONELT BRUK

 

PowerLaser Pro500 anvendes primært til å behandle en avgrenset del av kroppen. Hvor laser effekten målrettes mot et spesifikk/bestemt muskel og eller et akupunktur/trigger punkt.

OM POWERLASER PRO:

 

Spissen på laseren gjør det mulig å behandle steder som ellers er vanskelig å få tilgang til.

 

Individuelle tids- og effektinnstillinger – Gir 9 forskjellige programalternativer, slik at du kan skreddersy terapien til hver enkelt pasient. Programvalg velges ved å skyve fingeren over en skyve display – og lyset kommer med å indikere hvilket program som er valgt. Nesten som en mobiltelefon.

 

Det er HiFi lyd – hvert program har sin egen individuelle tone slik at du kan høre hvilket program som er valgt.

 

Innebygd vibrator (som i mobiltelefon) – En diskret vibrasjon betyr at både pasienten og terapeuten kan føle at laseren er aktiv. Man kan føle at laseren løper og gir en effekt.

Alle innstillinger til lyd og vibrator kan forhåndsinnstilles til den enkelte bruker – styrken kan innstilles og funksjoner kan eventuelt slås helt av.  PowerLaser Pro kan tilpasses nettopp dine preferanser.

 

Et ekstra batteri er inkludert, slik at du alltid har et som er ladet. Du har muligheten til å bytte til en ny en før ny behandling.

PowerLaser Pro500 kan utbygges med spesialutstyr i form av akupunkturspiss og lyselederstav (primært til dental bruk).

 

PowerLaser Pro tilbys også i en 1500mW utgave.

HYPERPULSED™

 

Powerlaser Pro serien kommer med en helt ny proprietær teknologi som vi kaller Hyperpulsed.

Det vil si at energien leveres i impulser med høyere effekt.

PowerLaser Pro500 leverer 1.000mW, pulsert med en syklus på 50%, så gjennomsnittlig utgangseffekt er 500mW.

 

Dette vil gi en mye dypere inntrengning i vevet, sammenlignet med 500 mW kontinuerlig bølge, samtidig som man opprettholder en gjennomsnittlig utgangseffekt som forhindrer overdreven oppvarming av vevet.

 

Til tross for den høye utgangseffekten på 1.000mW, gjør den pulserte syklusen på 50% at den leverer 500mW og dette er da en klasse 3B laser.

Det er en klasse 3B laser som gir dyp inntrengning i vevet, men fortsatt er lett i vekt, bærbar og sikker i bruk.

 

Fordeler med klasse 3B laser:

 

Sammenlignet med klasse 4 lasere har klasse 3B mye lavere risiko for å varme opp vevet, til og med farlig temperaturnivå.

I tillegg er det betydelig lavere risiko for å få øyeskader.

Klasse 3B lasere er i seg selv tryggere å jobbe med.

Dine fordeler med PowerLaser Pro serien:

 

PowerLaser PRO serien har en rekke egenskaper og finesser, den er unike på verdensmarkedet for håndholdte laserterapi-apparater.

 

PowerLasere drives av batterier, både behandler og pasient sikres større frihet til å velge behandlingssted og stilling. Det gir frihet til å bruke den fri hånd til annen aktivitet. Mobile behandlere kan medbringe laseren til behandlingsstedet. Litium Ion batterier er standard, de gir dobbelt kapasitet og meget lengre levetid enn tradisjonelle Nikkel batterier. Dette betyr en lengre levetid og dryghet for deg og dine pasienter.

PowerLaser serien er designet med fokus på brukervennlig, ergonomisk betjening samt et enkelt, stilrent og estetisk skandinavisk design. Det gir større arbeidsglede og signalerer profesjonisme.

 

Dyp vev behandling

 

Inntrengning er direkte relatert til krafttettheten, målt i W / cm2. En vanlig misforståelse er at mer kraft tilsier dypere penetrasjon. Men kraft er bare halvparten av ligningen. Hvis strømmen er spredt over et større område, kan strømstyrken bli svært lav. PowerLaser Pro-modellene har strømtettheter opptil 6,2 W / cm2. Det er langt mer enn de fleste andre lasere. Følgelig er penetrasjonen mye dypere enn de fleste andre lasere på markedet. Selv klasse 4.

TILBEHØR TIL POWERLASER PRO500

LYSLEDERSTAV

 

Med en lys lederstav kan du anvende din PowerLaser PRO 500 eller PowerLaser Basic 500 til behandling i munnhulen. Det vil si at du som tannlege, tannpleier eller klinikkassistent kan bruke laser til å stimulere til hurtigere healing av operasjonssår samt behandling av blemmer og blæren

AKUPUNKTURLINSE

 

Med en akupunkturlinse på en PowerLaser PRO 500 eller PowerLaser Basic 500 kan du bruke laseren til akupunkturbehandling i stedet for å bruke nåler.

Akupunkturlinsen settes på laseren i stedet for den normale spredelinsen med et lite klikk – helt enkelt.

Du stimulerer akupunkturpunkt ved å holde akupunkturlinsen i kontakt med huden og peke spissen direkte på det ønskede akupunkturpunktet.

Laserakupunktur er meget velegnet til pasienter som er redd for nåler.

GODKJENNELSER OG SPESIFIKASJONER

GODKJENNELSER

 

PowerLaser oppfyller myndighetenes krav til terapeutiske lasere og er CE godkjent til å behandle:

  • Giktsmerter
  • Tennisalbue
  • Muskelsmerter
  • Sårheling
  • Inflammasjon

PowerLaser lever opp til standardene EN 60601-1-1, EN 60601-2-22, EN 60825-1 samt en rekke andre krav til elektrisk medisinsk utstyr. PowerLaser er produsert i overensstemmelse med kvalitets standardene beskrevet i CE. PowerLaseren er videre godkjent av FDA til salg i USA.
FDA godkjennelsen omfatter salg i USA til behandling av:
Midlertidig lindring av leddsmerter, lettere giktsmerter, muskelkramper, midlertidig forøkelse av lokal blodsirkulasjon og/eller midlertidig avslapning i musklene.

PRO500 SPESIFIKASJONER

 

 

 

Laser klasse 3B
Antall laser dioder 1
Behandlingsområde Tiggerpunkter
Laser bølgelengde 808 nm
Laser utgangseffekt 100-500 mW
Programmer 9
Lengde 23 cm
Bredde 3 cm
Vekt (inkl. batteri) 184 g
Batteri kapasitet (Li) 3 timer
Ladetid 2 timer