POWERLASER PRO1500 ER EN TERAPEUTISK LASER TIL PROFESJONELT BRUK

 

PowerLaser Pro1500 anvendes primært til behandling av litt større muskelgrupper eller områder på kroppen.

Om powerlaser Pro:

 

Du tilfører mer energi med de tre laser dioder og behøver derfor ikke flytte laseren så mange ganger under en behandling. Du sparer dermed tid på behandlingen.

 

Individuelle innstillinger for tid og effekt – gir 9 forskjellige programmuligheter, så du kan skreddersy terapien til hver enkelt pasient. Programvalg skjer ved å la fingeren glide over en skyve display – og lyset følger med og indikerer hvilket program som er valgt. Nesten som en iPhone.

 

Der er HiFi-lyd – hvert program har sin egen individuelle tone, så du kan høre hvilket program der er valgt.

Innebygget vibrator (som i mobiltelefon) – en diskret vibrasjon betyr, at både pasient og terapeuten kan føle at laseren er aktiv. Man kan føle at laseren kjører, behandler og påvirker.

 

Det følger et ekstra batteri med, så du alltid har et fullt opplandet batteri. Du har alltid mulighet for at skifte til et friskt batteri før en behandling.

 

Alle innstillinger til lyd og vibrator kan forhåndsinnstilles til den enkelte bruker – styrken kan innstilles og funksjoner kan eventuelt slås helt av. PowerLaser Pro kan tilpasses nettopp dine preferanser.

PowerLaser PRO tilbys også i en 500mW utgave.

HYPERPULSED™

 

Powerlaser Pro serien kommer med en helt ny proprietær teknologi som vi kaller Hyperpulsed.

Det vil si at energien leveres i impulser med høyere effekt.

PowerLaser Pro1500 leverer 1.000mW pr diode, pulsert med en syklus på 50%, så gjennomsnittlig utgangseffekt er 500mW pr diode.

 

Dette vil gi en mye dypere inntrengning i vevet, sammenlignet med 500 mW kontinuerlig bølge, samtidig som man opprettholder en gjennomsnittlig utgangseffekt som forhindrer overdreven oppvarming av vevet.

 

Til tross for den høye utgangseffekten på 1.000mW, gjør den pulserte syklusen på 50% at den leverer 500mW og dette er da en klasse 3B laser.

Det er en klasse 3B laser som gir dyp penetrasjon i vevet, men fortsatt er lett, bærbar og sikker i bruk.

 

Fordeler med klasse 3B laser:

 

Sammenlignet med klasse 4 lasere har klasse 3B en mye lavere risiko for å oppvarme av vevet til et ubehagelig eller til og med farlig temperaturnivå.

I tillegg er det betydelig lavere risiko for å få øyeskader.

Klasse 3B lasere er i seg selv tryggere å jobbe med.

Dine fordeler med PowerLaser Pro serien:

 

PowerLaser PRO serien har en rekke egenskaper og finesser, den er unik på verdensmarkedet for håndholdte laserterapi-apparater.

 

PowerLasere drives av batterier, både behandler og pasienter sikres større frihet til å velge behandlingssted og posisjon. Der er frihet til å bruke den fri hånd til annen aktivitet, og mobile behandlere kan medbringe laseren til behandlingsstedet. Litiumion batterier er standard da de gir dobbelt kapasitet og mye lengere levetid enn tradisjonelle Nikkelbatterier. Dette betyr en mye lengre brukstid og sikkerhet for deg og dine pasienter.

PowerLaser-serien er designet med fokus på brukervennlighet, ergonomisk drift og en enkel, stilig og estetisk skandinavisk design. Det gir større jobbtilfredshet og signalerer profesjonalitet.

 

Dyp vev behandling

 

Inntrengning er direkte relatert til krafttettheten, målt i W / cm2. En vanlig misforståelse er at mer kraft tilsier dypere penetrasjon. Men kraft er bare halvparten av ligningen. Hvis strømmen er spredt over et større område, kan strømmen være svært lav. PowerLaser Pro-modellene har strømtettheter opptil 6,2 W / cm2. Det er langt mer enn de fleste andre lasere. Følgelig er penetrering mye dypere enn de fleste andre lasere på markedet. Selv klasse 4.

 

GODKJENNELSER OG SPESIFIKASJONER

GODKJENNELSER

 

PowerLaser oppfyller myndighetens krav til terapeutiske lasere og er CE godkjent til at behandle:

  • Giktsmerter
  • Tennisalbue
  • Muskelsmerter
  • Sårheling
  • Inflammasjon

PowerLaser lever opp til standardene EN 60601-1-1, EN 60601-2-22, EN 60825-1 samt en rekke andre krav til elektrisk medisinsk utstyr. PowerLaser er produserte i overensstemmelse med kvalitets standardene beskrevet i CE. PowerLaseren er videre godkjent av FDA til salg i USA.
FDA godkjennelsen omfatter salg i USA til behandling av:
Midlertidig lindring av leddsmerter, lettere giktsmerter, muskelkramper, midlertidig forøkelse av lokal blodsirkulasjon og/eller midlertidig avslapning i musklene

PRO1500 SPESIFIKASJONER

 

PRO1500 SPESIFIKASJONER

 

 

Laser klasse 3B
Antall laser dioder 3
Behandlingsområde Medium
Laser bølgelengde 808 nm
Laser utgangseffekt 300-1500 mW
Programmer 9
Lengde 23 cm
Bredde 4 cm
Vekt (inkl. batterier) 207 g
Batteri kapasitet (Li) 1 time
Lade batteri 2 timer