resurfacing skin care

white-up sorbet

krukke 50 ml

 

Denne nattkremen smelter inn i huden og er formulert for å gradvis redusere hudens ph, samtidig som den eksfolierer, gir fuktighet og reduserer pigmentering for en jevn og strålende hud.

 

white- up sorbet er en lett og forfriskende krem formulert for å redusere hudpigmentering. Formelen inneholder tranexaminsyre, melanostatin, vitamin E og heksylresorcinol. Produktet er svært effektivt for å fremme hudfornyelse, eksfolierende og redusere pigmentering. Det må kombineres med all-day shield om dagen for å beskytte huden mot UV-skader.

Indikasjoner

 

 • Gjenoppretter hudens naturlige pH
 • Aktiverer eksfolierende enzymer for å gradvis fornye huden
 • Øker den generelle hudutstrålingen og reduserer pigmentering
 • Beskytter mot skader fra miljøet ved å nøytralisere skadelige frie radikaler
 • Synlige anti-aging fordeler, for eksempel forbedring av utseendet på linjer og rynker, tap av fasthet og lysner hudtonen
 • Gir en jevnere hudtekstur etter få applikasjoner

 

Aktive ingredienser

 

 • Tranexaminsyre
 • Laktobionsyre
 • Blekende peptid
Bruk

 

 • Brukes som nattkrem I kombinasjon med all day shield på dagtid. Påføres hver kveld i ansikt, på hals og bryst.
Science

 

Traxaneminsyre

I det medisinske feltet er tranexaminsyre et pålitelig hemostatisk middel under operasjon og i tilfelle tilfeldige skader. I medisinsk kosmetikk brukes tranexaminsyre til hudbehandlinger: allerede små mengder kan bleke pigmenterte flekker og redusere rødhet – også i kombinasjon med instrumentbaserte teknikker.

les mer

I dermatologi har virkningen av tranexaminsyre vært kjent i lang tid, nemlig i sammenheng med pigmentforstyrrelser. Den første rapporten om behandling av melasmas med tranexaminsyre går tilbake til 1979, intensiteten av en melasma ble signifikant redusert innen en periode på to til tre uker.

Melasmas eller hyperpigmenteringer dannes på mange måter. De utløses av ulike endogene og eksogene innflytelser som:

 • UV-stråling fra sollyset
 • fotosensibilisering, eller med andre ord, den reduserte følsomhetsgrensen til huden til lys forårsaket av for eksempel essensielle oljer
 • hormonelle påvirkninger, som for eksempel under graviditet
 • betennelsesmediatorer som prostaglandiner og cytokiner (post-inflammatorisk hyperpigmentering)
 • AGE (Advanced Glycation End Products), eller med andre ord, produkter som dannes i kroppen på grunn av reaksjonen av proteiner eller lipider med karbohydrater; de holdes ansvarlige for en rekke helseimplikasjoner
 • Andre forekomster av endogene metabolske produkter

 

Tranexaminsyre er effektiv etter oral administrering og etter lokal applikasjon. En rekke biokjemiske mekanismer er blitt diskutert, blant annet inhibering av tyrosinase og de foregående prosesser som reduksjon av fri arakidonsyre og prostaglandin E2.

I tillegg til den blekende effekten reduserer tranexaminsyre også den gjennomsiktige rødaktige fargen på overfladiske blodkar. Resultatet er en jevn hudfarge.

Blekende peptid

Peptider som regulerer melanogenese – disse peptidene påvirker prosessen med melanogenese, enten å redusere eller øke produksjonen av pigment under påvirkning av UV-stråler. (Nonapeptid-1).

Laktobionsyre

1. Regenerering. Laktobionsyre inkluderer galaktose, som er kjent for sine sårhelende egenskaper. Syren gjør det mulig å reparere skadede hudstrukturer og raskere regenerering. Takket være sin unike evne til å stimulere  til sårheling, kan den brukes på hud som er utsatt for akne og inflammasjon.

les mer

2. Gradvis hudpenetrasjon. Laktobionsyre har betydelig molekylmasse og består av relativt store molekyler. Som et resultat trenger den gradvis gjennom huden, lag for lag, som er mindre skadelig enn peeling utført med glykolsyre eller melkesyre. Takket være gradvis penetrasjon, forårsaker laktobionsyre ikke alvorlig brennende følelse under behandlingen eller komplikasjoner etter peelingen.

 

3. Høy biokompatibilitet med menneskelig hud. Hud tilpasser seg lett til laktobionsyre; Når alle stadier av kjemisk peeling utføres på riktig måte, forekommer ingen alvorlig flassing/avskalling, kløe eller hyperemi.

 

4. Anti fotoaldring. Laktobionsyre hemmer matrisens metalloproteinaser, som er hovedårsaken til hudens aldring. De ødelegger hovedkomponentene i den ekstracellulære matrisen av huden, spesielt kollagen, noe som forårsaker elastisitetstap, dype rynker og slapp hud. Metalloproteinaser er ansvarlige for hudens aldringsprosess og utvikling av telangiektasier – avlange røde områder i ansiktet. Deres aktivitet stimuleres av langvarig eksponering for sollys og fører til rask fotoaldring.

 

5. Antioxidant egenskaper. Laktobionsyre kan fungere som en forbindelse mellom jernioner, noe som gir sterk antioksidant effekt. Det fjerner frie radikaler og beskytter huden mot farlig UV-stråling.

 

6. Dypt fuktighetsgivende. Laktobionsyre bidrar til å fukte huden. Det er i stand til å adsorbere vann og fange det inn i huden, selv når huden blir utsatt for ugunstige værforhold, dvs. stadig tørr luft i lang tid. Laktobionsyre lager en vannfilm på overflaten av huden, noe som bidrar til å takle tegn på tørrhet og kløe i lang tid.

 

7. Peeling. Laktobionsyre aktiverer fornyelse av cellestrukturer, muliggjør dyp rensing og forsiktig fjerning av døde celler, og støvpartikler og smuss som forårsaker tilstoppede porer.

 

8. Kan brukes hele året. Både mandel- og laktobionsyrer beskytter effektivt huden mot UV-stråling. Takket være dette faktum kan peelingene utføres året rundt, selv om sommeren, uten frykt for å utvikle uventede bivirkninger, som fregner eller pigmentflekker.

 

9. Hudfornyelse, forbedret hudfasthet. Huden forynges takket være syreens evne til å øke kollagenproduksjonen og redusere fotoaldring.