DEN ULTIMATE PLATFORMEN FOR Å OPPNÅ EN YNGRE, SUNN OG NATURLIG HUD. DET ER DEN ENESTE ENHETEN PÅ MARKEDET SOM TILBYR DEN UNIKE KOMBINASJONEN AV DE TRE AVANSERTE TEKNOLOGIENE: TRIPOLLAR RADIOFREKVENS, OXYGENEO OG ULTRALYD – SOM FORBEDRER HUDEN BÅDE UTENPÅ OG FRA INNSIDEN.

Hvis du vil tilby dine kunder etablerte medisinske teknologier, tilbyr Geneo   effektive behandlinger gjennom å bruke de naturlige prosessene for hudforyngelse. Kraften til naturlig oksygenering, supplert med den anti-aldrende effekten av Tripollar radiofrekvens, begge ytterligere forbedret av Ultralyd, gir din klinikk de verdifulle fordelene med umiddelbar og langvarig  hudforbedring.

Den unike behandlingsprotokollen er basert på den innovative OxyPod-kapselen, som kombinerer de aktive virkestoffene med de eksfolierende og oksygenholdende elementene. Ved å bruke OxyPod, forbereder brukeren huden for behandling og tilfører de aktive ingrediensene i en enkelt handling, og sikrer dermed et trygt og svært effektivt resultat.

Geneo-behandlinger kan tilbys til et bredt utvalg av hudtyper, aldre og behov, noe som gjør den til en perfekt løsning for løpende vedlikehold av huden, for målrettet behandling av spesifikke hudforhold, og for vedlikehold og forbedring av hudforbedring etter en kirurgisk prosedyre.

NYHET

Geneo-behandlingskit inneholder nå Oxypods kapsel med aktive ingredienser, i tillegg til at det også er aktive ingredienser i primer gel og serum

 

Kittene tilbys i tre varianter:

Geneo Balance Charcoal Facial for å detoxe og balansere fet hud og for å forbedre hudens tekstur og utseende

Geneo Revive Facial med røde alger for å revitalisere gusten hud og for å redusere runker og fine linjer

Geneo Illuminate Vitamin C-Facial for å redusere pigmentering, jevne hudtonen og gi glød

 

Oxygeneo-behandlingskittene er sammensatt av aktive ingredienser som er nøye utvalgt for indikasjonene. Hovedingrediensene er bambuskull, røde alger, vitamin C, Aragan og Jojoba-oljer, vitaminer, antioksidanter og peptider. Dette kombinert med effekten av ingrediensene i OxyPod og Serum, som sammen skaper og kraftig effekt, dedikert til spesifikke hudtyper og behov.


Oxygeneo bruker den naturlige prosessen for å øke oksygennivået i huden.

Nye Oxopods med aktive ingredienser låst i kapselen


Tripollar radiofrekvens (RF) er en innovativ 3.generasjons teknologi

Gir en trygg og smertefri behandling


For maksimal absorpsjonen av aktive ingredienser

øker cellenes metabolisme og blodsirkulasjonen i huden.

geneo 

Den ultimate behandlings-plattformen for frisk og naturlig hud

Den eneste klinisk beviste plattformen.

 • Umiddelbare og langvarige resultater, synlig etter første behandling
 • Rimelig pris og rask avkastning
 • God omsetning pr time
 • Alt-i-ett-løsning for ansiktsbehandlinger
 • Ny mulighet til lunsj-behandlinger
 • Passer for alle hudtyper og fototyper
 • Gir mulighet for mersalg av dine eksisterende produktlinjer
 • Fornøyde kunder som kommer tilbake for flere behandlinger
 • Behandlingene kan selges både som enkeltstående og forløp
 • Veganske ingredienser
 • Ingen nedetid

RELANSERING MED HELT NYE BEHANDLINGER

NYHET

geneo Oxypods – Innovativ teknologi

Nye ingredienser i primer gel – og i tillegg er det nå aktive ingredienser i kapselen som ligger i «låst» tilstand,  som kun aktiveres i kontakt med den unike primer geleen.

Både OxyPodsene og serumene er formulert for å fungere i synergi for å forsterke ønsket resultat og levere den beste behandlingen for de ulike indikasjonene.

 

Du kan nå velge mellom 3 forskjellige kit for å jobbe målrettet med aktive ingredienser:

GENEO BALANCE
CHARCOAL FACIAL™

Geneo Balance Charcoal Facial renser og beroliger fet hud, forbedrer hudens tekstur og utseende.
Geneo Balance Charcoal inneholder bambuskull for en avgiftende effekt, Camu-Camu-ekstrakt for å tilføre vitaminer og antioksidanter, samt Mandelsyre for å behandle akne.

Behandlingen avsluttes med Geneo Balancing Serum som inneholder kraftige antioksidanter, vitaminer, næringsstoffer og rensende ingredienser som salisylsyre, peptider, Jojoba og arganoljer, vanilje- og genus equisetum og kaliuma zeloyldi glycinat.

Fordeler:

 • Matter ned blank og fet hud
 • Løser opp tilstoppede porer
 • Virker avgiftene
 • Har en positiv effekt på hudens mikroflora

 • Oksygenering ved Bohr-effekten
 • Eksfoliering
 • OxyPodTM-teknologien med aktive ingredienser
 • Serum som komplimenterer behandlingen

 

Balancing oily skin have never been easier!

GENEO REVIVE
RED ALGAE FACIAL™

Geneo Revive virker frisker opp gusten hud, reduserer fine linjer og forbedrer hudens tekstur og utseende.
Geneo Revive OxyPod inneholder røde alger, en kraftig antioksidant med en anti-age effekt, koffeinsyre og retinol som er kjent for å behandle tegn på aldring og virke oppstrammende.

Geneo Reviving Serum fullfører behandlingseffekten med tilleggsingredienser som bidrar til kollagenproduksjon og reduserer tegn på aldring. Blant annet Peptides complex og Edelweiss, samt næringsstoffer og vitaminer som Jojoba og Argan Oil kompleks, vanilje og genus equisetum.

Fordeler:

 • Reduserer rynker
 • Forbedrer hudens tekstur
 • Virker dypt hydrerende
 • Kraftig anti-age effekt

 • Oksygenering ved Bohr-effekten
 • Eksfoliering
 • OxyPodTM-teknologien med aktive ingredienser
 • Serum som komplimenterer behandlingen

 

Give your skin a fresh start!

GENEO ILLUMINATE
VITAMIN C FACIAL™

Geneo Illuminate forbedrer hudtonen, reduserer pigmentering og gir en sunn glød.
Geneo Illuminate OxyPod inneholder Kojic Acid og C-vitamin for å jevne hudtonen, samt Opuntia-fruktekstrakt og gulrotekstrakt som gir fuktighet for en glattere hud.

Geneo Illuminate Serum kompletterer behandlingseffekten med kraftige utjevnende og lysnende ingredienser som trebarkekstrakt og aminasyrederivater, fuktighetsgivende ingredienser og næringsstoffer som triglyserider, Jojoba og Argan oljekompleks og vanilje og genus equisetum.

Fordeler:

 • Reduserer pigmentering
 • Gir en jevn hudtone
 • Beskytter mot solskader
 • Gir glød

 • Oksygenering ved Bohr-effekten
 • Eksfoliering
 • OxyPodTM-teknologien med aktive ingredienser
 • Serum som komplimenterer behandlingen

 

Let your personal light shine through!

HVORDAN VIRKER BEHANDLINGEN

EXFOLIATE

OxyGeneo ™ eksfolierer det øvre hudlaget for å fjerne døde celler, løse opp tilstoppede porer, forbedre hudens kvalitet og. gi en mykere og friskere hud. Behandlingen genererer en overflod av CO2-bobler som trenger gjennom det øvre hudlaget for å utløse en fysiologisk respons kjent som Bohr-effekten. OxyGeneo ™ er  trygg for alle hudtyper og fototyper. Til og med den mest sensitive huden kan behandles uten irritasjon.

OXYGENATE

OxyGeneo ™ Produserer CO2 bobler som forsiktig brister på hudoverflaten og skaper en fysiologisk respons som sender oksygenrikt blod til området, øker sirkulasjonen i kapillærene,  og øker hudens metabolisme. Oksygenet resulterer i   optimal absorbering av de aktive ingrediensene.

INFUSE

Samtidig tilfører OxyGeneo ™ næringsstoffer, vitaminer og utvalgte aktive ingredienser som gir næring til huden og fremmer sunnere og jevnere hudfarge.

TriPollar® håndstykket:

Tredje og siste generasjon og mest avanserte radiofrekvens (RF) teknologi i industrien som tilbyr oppstramming av huden.

 

TriPollar® håndstykket gjør at du kan tilby kundene dine en effektiv, smertefri, non-invasiv oppstammende behandling for ansikt og hals. Behandlingen gir enestående resultatet på blandt annet; ansiktsløft, strammer opp nasale folder, sinnarynker og slapp hud, reduksjon av rynker og fine linjer, og glatter huden på halsen. TriPollar® behandlinger gir huden et frisk, strammere og forynget utseende.

 

Hvordan TriPollar® fungerer:

 

TriPollar® leverer fokusert RF-energi til hudoverflaten og de subkutane lag. Energien varmer huden helt ned til fibroblast cellene som fører til at kollagenfibre trekker seg sammen som gir umiddelbar hudoppstramming.
TriPollar® RF-energi stimulerer også den naturlige regenerasjonen av kollagen som resulterer i vesentlig redusksjon av rynker og fine linjer. Aldri før har en ansiktsbehandling tilbudt disse umiddelbare og effektive resultatene i en behagelig, avslappende og komfertabel behandling.

TriPollar® Preparation Gel er unikt utformet for å forberede huden for overføring av TriPollar® energi og blir brukt for maksimal effektivitet, og de beste resultater.

Ultralyd håndstykke:

 

Ultralyd behandling forbedrer opptaket av aktive ingredienser i huden på grunn av økt cellemetabolisme og blodsirkulasjon .

 

Oppnå førsteklasses infusjon:

Øker gjennomtrengning i huden
Presses aktive og nærende ingredienser dypt inn i huden for enda bedre resultater

 

Fordelene er klare:

 

Forbedrer fuktigheten i huden
Reduserer store porer
Reduserer poser under øynene Behandlingen er trygg for alle hudtyper, smertefri og skånsom og kan brukes selv på sensitiv hud.

VIDEO

FØR OG ETTER BILDER

Forbedring av fine linjer
NeoRevive

Forbedring av hudens tekstur og hudtone
NeoRevive

Forbedring av fine linjer og hudens tekstur
NeoRevive

Forbedring av hudens tekstur og hudtone
NeoRevive

Reduksjon av porer
NeoBright

Hudfornyelse og lysnende
NeoBright