OM COSMED BEAUTY AS

 

Vi distribuerer kjente og seriøse merkevarer til helse og skjønnhetsbransjen i Skandinavia. Vi har strenge kvalitetskrav til leverandørene vi importerer fra, gjeldende i alle ledd fra kvalitet på produkter og ingredienser, til produksjon og distribusjon.

 

Vi er svært opptatt av at merkene vi importerer har alle sertifiseringer og godkjenninger som trengs for de aktuelle produkter og utstyr.

 

For oss er profesjonalitet, trygghet, kvalitet og sikkerhet viktig. Vi er en leverandør som jobber på lang sikt og setter altid våre kunder som første prioritet.

Lena Aas Varming

Markedsansvarlig

Jan Aas Varming

CEO

Hilde Lise Berglund Enger

Fagansvarlig og kompetanseutvikler

Nadia Halvorsen

Utesalg

David Lewerin

Utesalg

Namira Jarodi

Sosiale Medie ansvarlig

HVA KAN DU SOM KLINIKK FORVENTE AV OSS SOM SAMARBEIDSPARTNER?

 

Service:

 

Vi streber etter å gi deg den beste servicen.

Våre blide medarbeideres tilgjengelighet, kompetanse, og evne til å gi raske tilbakemeldinger er viktig for oss.

 

Oppfølging:

 

Etter mange års erfaring i bransjen vet vi at det å stille opp som leverandør og ta vare på våre forhandlere er utrolig viktig for et langvarig samarbeid.

Vi sørger for at du blir kurset og for tilstrekkelig med opplæring når du blir en av våre forhandlere. Ved kjøp av utstyr og startpakker er vi ALTID ute hos deg i din klinikk og gir også opplæring til dine ansatte om det ønskelig.

Vi holder også kundedager, så du som forhandler blir trygg på både behandlingene i praksis hos deg, og er behjelpelig dersom spørsmål dukker opp undervies. Man vet som regel aldri hva man lurer på før man er igang med bruk av produkter/utstyr i praksis.

Derfor er det viktig for oss å ikke bare være tilgjengelige ved demo/interesse – men også etter du har valgt oss som samarbeidsparter.

HVORFOR ER KURS OG OPPLÆRING VIKTIG?

 

Hver måned kurser vi terapeuter fra hele landet i å utføre behandlinger med våre produkter og vårt utstyr. Vi fokuserer på å levere trygge, effektive behandlinger som er enkle å jobbe med for deg som behandler.

Her får du også møte andre kollegaer fra bransjen og utveksle erfaringer og dele inspirasjon.

Vi vet at kunnskap er avgjørende for din profesjonelle klinikk, både av sikkerhetsmessige årsaker – og for at du skal kunne gi den aller beste service til kundene dine.

Vi supplerer kurs og trening i våre lokaler med webinar. Dette fordi vi vet at du som har klinikk har fulle dager – og vi vet at det ikke altid er hverken enkelt eller lønnsomt å stenge for kunder for å delta på kurs.

Vi mener at en kombinasjon av personlig oppmøte og online trening er optimalt.