ULTRATONE FUTURA PRO DREAMSHAPER

MULTISYSTEMET FOR KLINIKKER, SPA, TRENINGSSENTERE, REHABILITERINGSSENTERE OG MEDISINSKE ESTETISKE SENTERE

BIOSTIMULASJON FOR KROPP OG ANSIKT MED NYE LUMITHERAPY™ LUMI™ SENDERE

 

Mange funksjoner i kroppen blir styrt av nevrologiske elektroniske impulser. Disse impulsene  slippes naturlig  ut av hjernen vår til bestemte organer.
Ultratone programmene imiterer hver av disse spesifikke impulsene for å oppnå ulike resultater på områder som slanking, figurforming, muskelbygging, muskeltoning, cellulitt reduksjon, ikke-kirurgisk ansiktsløft og rehabilitering .

 

Hvert Ultratone program sender ut den korrekte sekvensen av signaler for å frembringe de riktige parametre.
For å illustrere : Når du gjør sportøvelser sender hjernen naturlige impulser som gjør at musklene strammer seg – og slapper av.
Ultratone Biostimulering simulerer disse naturlige impulsene for å sikre at musklene strammes og slapper av i det samme mønsteret som  i  vanlig mosjon, men med en lavere risiko for overbelastning eller utmattelse.

Av denne grunn kan en Ultratone behandling anvendes mer spesifikt, mer langvarig og mer effektivt enn tradisjonelle øvelser/trening.

 

Ultratone sine programerte faser gjengir kroppens impulser i intervaller i stadig skiftende mønster av pulsbredde , bølge bredde, frekvens og intensitetsnivå . Dette resulterer i de mest effektive behandlingene og beste resultater på markedet.

For å etterligne denne naturlige nevrologiske aktiviteten er  Ultratone sammensatt av mikroprosessorstyrte programmer som automatisk varierer og sirkulerer mange ulike impulser. Som med regelmessig mosjon, starter et Ultratone treningsprogram med et Warm Up program, og avsluttes med et  Warm Down program.

Kombinert med et balansert kosthold vil du oppnå best mulig resultat.

ULTRATONE DREAMSHAPER MULIGHETER:

De ekstraordinære mulighetene som de nye multiplekse B.E.S.T. teknologier skapt av Ultratone R&D-programmerere har ikke bare gjort det mulig å kombinere flere behandlinger samtidig, men også effekten av disse behandlingene øker og gir enda bedre resultater enn om de utføres alene.

ULTRATONE FUTURA PRO DREAMSHAPER LEVERES MED FØLGENDE BEHANLINGSMULIGHETER:

 

 1. Biostimulator for kropp og ansikt
 2. Microcurrent
 3. Magic Touch Bio-Energy Gloves
 4. Ultralyd til kropp 1 MHz
 5. Ultralyd til ansikt 3 MHz
 6. Lumiterapi (lysbehandling)

NÅR DU HANDLER ULTRATONE AV OSS SOM LEVERANDØR FÅR DU:

 

 • 2 års garanti på maskiner – både nye og brukte
 • grundig opplæring og trening
 • oppfølging via telefon og mail om du har caser du jobber med
 • support og oppfølging
 • kurs
 • kundedager/event I din klinikk
 • mulighet til å hospitere hos andre klinikker
50

års erfaring og forskning

6

behandlinger i en maskin

60

språksignaler

20

pads