Vi tilbyr flere anerkjente merkevarer innen Hudpleie, Medisinsk Hudpleie, Kroppspleie, SPA og helse.

ULTRATONE LEVERER SYSTEMER FOR PROFESJONELLE  BEHANDLINGER TIL KROPP OG ANSIKT.

Litt om vår bakgrunn:

Ultratone tilbyr helse, fitness, skjønnhet og velvære bransjen de beste, tryggeste og mest effektive kosmetiske systemer.

Ultratone jobber på en helt unik måte.
Ultratone arbeider med kroppen  ved å etterligne kroppens prosesser, og på denne måten kan vi hjelpe kundene med ønsket endring. Både kosmetisk og terapeutisk.

Ultratone er grunnlegger og innovatør av Biostimulasjon. Med 50 års vitenskapelig forskning og fysiologisk kompetanse er Ultratone markedsledende på Biostimulasjon.

Selv om andre selskaper i verden etterligner teknologien til Ultratone Biostimulasjon , er  Ultratone forløperen og lederen i anvendelsen på muskel toning, styrke og hud forbedring.

* Herman Fredrik Schaefer produserte det første, batteridrevne mobile systemet for muskelstimulering i 1960.
Disse systemene ble deretter brukt medisinsk og sportslig av idrettsutøvere,og  av leger og terapeuter for figurforming.

* Schaefer møtte i begynnelsen av 80-tallet professor Gerta Vrbrova, en ledende hjerneforsker som startet vitenskapelige studier om fordelene ved biostimulation.

* Hun begynte et intensivt samarbeid med Shaefer, og dette arbeidet resulterte i en revolusjon av nye, høyeffektive muskelstimulator systemer . Dermed ble merkenavnet Ultratone lansert i 1989.
I 2014 feiret Ultratone 25 års jubileum.

* Professor Vrbrova samarbeider idag med Kristin Schaefer Centofanti, datter av Herman Schaefer, som kombinerer den nyeste vitenskapelige forskning og har utviklet en ny generasjon Ultratone biostimulation systemer.

Biostimulation

Patenterte Ultra Wave bølger imiterer kroppens naturlige bio-elektriske kraft og overfører ulike bølgeformer, impulser, amplituder og frekvenser for å stimulere de områdene som skal behandles.

Pulsene trenger gjennom huden, bindevevet, fett, muskler og lymfesystemet.  Ultra Wave pulsene sendes automatisk til kroppen i roterende og varierte «biomimetic» mønstre som er unike innen biostimulation.

De siste generasjons systemer benytter seg  av en helt ny teknologi som gir de mest komfortable signalene. Denne hemmeligheten er kun kjent for ingeniørene i Ultratone. Et team av fysiologer, leger og forskere har dannet vitenskapelig kunnskap om Biostimulasjon, og utviklet spesifikke programmer for å oppnå de beste resultatene.

Bioenergi ™ kombinert holistiske terapier

Ultratone teamet har nå i flere år vært  ledet av ekspert Kristin Schaefer Centofanti, i samarbeid med Nevro-forskere ledet av professor Gerta Vrbrova fra University College London. Sammen har de opparbeidet forskning på alle vitenskapelige teknikker innen kroppsforming- og hud forbedring. De beste, tryggeste og mest effektive teknikker fra den medisinske, terapeutiske og estetiske verden er valgt, og kombinert i en Unified Treatment System (U.T.S.), behandlingssystem som tilbyr deg alle typer kropps- og ansikts behandlinger.

Behandlingssystemet har vært grunnlaget for utviklingen av et alt-i-ett konsept. Motivert av jakten på perfeksjon har Ultratone teamet bestående av forskning og utviklings-ingeniører og internasjonal designer George Kasabov) funnet det perfekste systemet for  Beauty klinikker, Spa, Helse eller Estetisk Medical Center som tilbyr det beste av alle vitenskapsbaserte teknikker.

Resultatet er  FUTURA® PRO ™ BIOENERGY SYSTEMS
dreamshaper

FUTURA ULTRA PRO DREAMSHAPER

futura-pro

FUTURA PRO

excel-pro

EXCEL PRO