Vi tilbyr flere anerkjente merkevarer innen Hudpleie, Medisinsk Hudpleie, Kroppspleie, SPA og helse.

MED TRE PROFESJONELLE BIOENERGI™ SYSTEMER TILBYR ULTRATONE ET EGNET BEHANDLINGSSYSTEM FOR ALLE KLINIKKER.

FUTURA ULTRA PRO DREAMSHAPER

FUTURA PRO

EXCEL PRO

HVORFOR VELGE ULTRATONE

1. Din profesjonelle leverandør av kosmetiske og terapeutiske behandlingssystemer

Få kosmetiske systemer har utviklet sin egen teknologi.

Ultratone er grunnleggeren , innovatøren og ledende innen Biostimulasjon.

Selv om andre selskaper i verden har etterlignet begrepet  av kroppens impulser, forblir Ultratone  forløperen og markedslederen i anvendelsen av Biostimulasjon som fokuserer på muskel toning, styrke, fettreduksjon og hudforyngelse.

Biostimulerings er derfor ikke sammenlignbare med andre former for elektriske muskelstimulatorer (EMS) og TENS systemer.

Som distributør av behandlingsutstyr og systemer fra Ultratone Scientific er vi stolte av å tilby nordmenn den ypperste teknologien innen helse, figurforming, slanke- og hudbehandlinger.

Ultratone har gjennom mer enn 50 år forsket på kosmetiske og terapeutiske behandlinger innen bio-stimulering,
som har resultert i imponerende, sikre og anerkjente resultater verden over.

2. Alt-i-ett Multisystem
Biostimulering er en mer avansert form for elektrisk muskelstimulering.

Revolusjonerende OCM® teknologi fra Ultratone imiterer cellenes naturlige signalsystem.
Revolusjonerende nye impulssekvenser anvender patenterte  trophic code, kroppens signalsystem, til å transformere signaler og gjenskape kroppens signaler helt ned på et cellulært nivå.

Futura® Pro og Futura® Ultra Pro Dreamshaper fra Ultratone er de eneste behandlingssystemene i verden, som anvender OCM® biostimulasjon i fysiosekvensielle faser for å maksimere og konsentrere resultatene med ytterst komfortable behandlinger, som ikke stresser kroppen. Biostimulasjon etterligner cellenes naturlige signalsystem.

Flere kosmetiske og teraupeutiske utfordringer skyldes ubalanser i cellene og ikkeoptimale ”signalforbindelser”. OCM® (Optimal Cell Modulation) teknologien gjenoppretter balansen i cellene. Med behandlingene skjer det, utover en forbedring av kroppens tonus og ansiktets uttryk, også en sunnhetsmessig forbedring, som også kan være forebyggende for sykdommer.

3. En rekke behandlinger i en og samme maskin

Biostimulering kan brukes for å oppnå en rekke formål, og / eller for å redusere symptomene.

Biostimulering gir gode resultater på blandt annet:

Figurforming | Anti-Cellulitt | Anti-aging | Skin Rejuvenation | Smertelindring| Økt Energi | Lymfedrenasje | Rehabilitering|Bodybuilding | Fettreduksjon | Forbedret Fleksibilitet | Kroppsholdning | Etter fødsel |  Musearm | Inkontinens | Migrene | Brystløft | Rygg og Nakkeplager

… Og MYE mer.

4. Utfør flere behandlinger samtidig – sparer tid og øker inntjeningen

Kombiner Biostimulasjon med Ultralyd, Microcurrent eller Magic Gloves – Ultratone gir deg en uendelig rekke behandlingstilbud

Kropp og ansikt kan behandles separat eller samtidig.

Kroppsbehandlingene med Biostimulasjon kan med fordel suppleres med Ultralyd, Microcurrent og Magic Gloves mikrostrøm for å optimere kundens resultat og øke omsetningen. Alle elektroniske ansikts- og kropps behandlinger kan kombineres på utallige måter og foregå på samme tid. Kunden sparer tid og behandleren øker sin omsetning.

5. Med multi-behandlingssystemet Futura® Pro får du raskt en god forretning

Har du allerede en klinikk,  og er du massør, zoneterapeut, slankekonsulent eller lignende er Ultratone et glimrende valg for å tiltrekke nye kunder og optimere din forretning.

Markedet for helse og figurforming er i vekst og potensialet med Ultratones unike behandlinger er veldig stort, noe mange av våre suksessrike behandlere kan bekrefte.

Vi sørger for en grundig opplæring og avholder kurs løpende og utdannelse slik at du og våre andre Ultratone behandlere får det optimale ut av de mange behandlingsmulighetene og dermed fornøyde kunder.

Minimale løpende omkostninger vil sikre deg en høy og driftssikker inntjening år etter år.

6. Sikkerhet og Kvalitet – Ultratone Produsert i EU og er FDA Godkjent

Ultratone systemer er produsert i Storbritannia, på egen fabrikk, i henhold til de strengeste produksjonsstandarder.

Ultratone systemer er i samsvar med de europeiske standarder og er CE-merket og FDA-godkjent.

Ultratone vitenskapelige instrumenter Ltd også fått et sertifikat av godkjennelse fra Bureau Veritas Quality International at det oppfyller kravene i Medical Systems (direktiv 93 / 42EEC, pluss EN60601-1: 1993 Medisinsk elektrisk utstyr Generelle krav til sikkerhet, IEC 601-2- 10: 1987, Sikkerhet av nerve og muskel stimulatorer og BS EN 60601-1-2: 1993 elektromagnetisk kompatibilitet). Alle systemer gjennomgår en grundig kvalitetskontroll før de forlater fabrikken.

Ultratone setter standarden for pålitelighet i industrien. Våre systemer er bygget for å gi optimal holdbarhet. Feilraten (antall systemer med en defekt) er utrolig lav. Hvis noe går galt kan du alltid stole på Ultratone Service.