Vi tilbyr flere anerkjente merkevarer innen Hudpleie, Medisinsk Hudpleie, Kroppspleie, SPA og helse.

HER KAN DU LESE OMTALER AV VÅRE PRODUKTER OG BEHANDLINGER

Lise Karlsnes – Artist

– Om COMCIT

lise-karlsnes


«Dette er en behandling som virkelig gir gode resultater. Jeg har benyttet meg av denne behandlingen i forkant av foto shoots og ved anledninger der jeg ønsker å ha en ekstra glød i huden. Jeg er kjempe fan av Comcit behandlingene og elsker hvordan huden føles og ser ut i etterkant.»

Ingeborg Heldal – Blog-editor hos Aller Media

– Om COMCIT

ingeborg-heldal

«Jeg er veldig nøye med huden min, og er kresen både på produkter og behandlinger. Men Comcit-behandlingen er en av mine favoritter. Den er supereffektiv, gir meg en synlig, naturlig glød, og jeg elsker å ta den før et event som innebærer rød løper, eller når jeg har behov for å føle meg ekstra fin, for eksempel i forbindelse med TV-opptak»
Foto: Astrid Waller

Skincarebyanki blogger for Side2/hudterapeut med over 20 års erfaring

– Om COMCIT

anki

«Dette er en av de beste og mest effektive behandlingene jeg har jobbet med, uten nedetid. Du kan jobbe så dypt eller overflatisk du ønsker. Kombinasjonen av kjøling før behandlingen starter og oksygen som avslutning gjør alt komplett. Samtlige av de jeg har behandlet opplever det samme som jeg gjør, at huden forbedres og umiddelbart får en glød jeg sjelden ser maken til.»