Vi tilbyr flere anerkjente merkevarer innen Hudpleie, Medisinsk Hudpleie, Kroppspleie, SPA og helse.

Den Originale Dermaroller for medisinsk mikro needling. Dermaroller® Collagen Induksjon Therapy fremmer hudens egen evne til å reparere seg og reduserer fremkomsten av rynker, arr, strekkmerker og andre tegn på aldring. Dermaroller® er patentert på verdensbasis, FDA godkjent samt klinisk testet. 

Vitenskapelig løsning for de vanligste symptomene på aldring

Collagen Induction Therapy – Microneedling

Microneedling Collagen Induktion Therapy med Dermaroller® er klinisk bevist, og er kanskje den mest vellykkede behandling tilgjengelig for vanlige tegn og symptomer på aldring som rynker, tap av hudens volum, og hud som «henger». Dermaroller® microneedling behandling er klinisk bevist å redusere arr og strekkmerker. Dermaroller® Collagen Induction Therapy utløser kroppens spontane helbredelsesprosess, stimulerer til cellevekst og forårsaker dannelsen av nytt kollagen. Dette resulterer i en tykkere, mer smidig, porøs matriks. Resultat: synlig yngre hud.

Bevis: Bildet viser en biopsi av epidermis før og etter microneedling behandling. Betydelig ny kollagen (lilla viser dødt collagen) har blitt generert, 6 uker etter en enkelt behandling.

Hvordan virker Dermaroller®

Dermaroller® forårsaker minimalt invasive presisjon mikroskader av epidermis og dermis, uten å forårsake åpne sår eller ablative skade. Punkteringskanalene lukker seg etter kort tid, men disse mikroskadene er nok til å utløse kroppens sårhelingsprosess. Dette forårsaker en økt kollagenproduksjonen i den behandlede huden. Dermaroller® utløser konstruksjonen av nytt vev ved å stimulere til en sunn celle regenerering på målrettede områder som viser tegn på aldring. Det reduserer effektivt rynker, strammer opp og gir tykkere hud, og  kanskje mest imponerende – fyller og jevner arr.

Dermaroller® kirurgiske mikronåler når gjennom overhuden og inn i dermis, dette forårsaker pin-point blødning og utløser kroppens spontane helbredelserespons.

I løpet av få minutter lukkes perforasjonskanalene og den helbredende prosessen starter. Området invaderes med kollagen-produserende fibroblastere og vekstfremmende egenskaper.

Ny kollagen og elastin formes og styrker huden innenfra, og epidermis blir tykkere og mer smidig for hver gang en behandling utføres.

Vær OBS på at det finnes mange kopier og etterligninger. Dermaroller® er den opprinnelige enheten av sitt slag. Det er viktig å forstå forskjellene på Dermaroller® og kopiene:

Sertifisert Medisinsk Utstyr

Dermaroller® er ISO13485 sertifisert, og møter alle standarder for medisinsk utstyr i produksjon, materialerer, steril emballasje og mer. MERK: Selv om det er en sertifisert medisinsk enhet, er det ikke begrenset til lege bruk. Med kurs og opplæring som tilbys av Cosmed AS, kan ifagutdannede hudterapeuter utføre denne behandlingen med nålelengde til og med 1,5mm.

Mikronålens Kvalitet

De medisinske mikronålene produsert av Dermaroller® er atraumatiske (ikke-traumatisk ) kjegleformede nåler som punkterer huden, og skaper mikrosår som tetter seg bare minutter etter behandlingen. Det finnes ruller med dårligere kvalitet på markedet som er laget med knivformede nåler, disse skjærer gjennom hudvevet og kan risike skader i huden. Nåler med dårlig kvalitet krever også økt trykk, noe som gir en mer smertefull behandling.

Ikke-Ablativ behandling 

Der mange andre typer arr og anti-aging behandlinger er ablative (ødelegger vevet), respekterer Dermaroller® integriteten til epidermis og dermis, ved hjelp av atraumatiske (ikke-traumatisk ) perforeringer som forsiktig utløser generering av nytt vev.

Optimalt Antall Nåler

Ikke la deg villede av imitasjoner som skryter av «flest nåler». Selv om vi ønsker å maksimere antall perforeringer, vil altfor mange nåler gå på kompromiss av sikkerhet og komfort for behandlingen. Tenk deg spikermatte prinsippet: mens en seng av spikere enkelt kan holde din kroppsvekt uten å perforere huden din, vil en eneste spiker lett trenge inn i huden under samme press. Tilsvarende vil en rulle med for mange nåler kreve utrygg og ubehagelig mengde av trykk for å trenge gjennom huden til passende dybde. Dermaroller® har det optimale antallet nåler for å maksimere effektivitet, sikkerhet og komfort.

Den Originale Dermaroller® Produkter for profesjonelt bruk:

made-in-germany

Dermaroller® er en trommel-formet medisinsk enhet, besatt med rader av fine mikro nåler. Dermaroller® rulles over huden for å forårsake minimale invasive perforeringer i huden. Det finnes ulike roller hoder av forskjellige bredder og med ulike lengde nåler, avhengig av type behandling, indikasjon og hvilke områder som skal behandles.

eDermastamp® er en videreutvikling av den klassiske Dermaroller®, hvor mikronåler ikke påføres manuelt på huden, men ved motorkraft som beveger en nålmodul opp og ned med en høy frekvens. Nålens lengde kan justeres fra 0,0mm til 1,5mm i henhold til indikasjonen og behandlingsområdet .

Både Dermaroller® og eDermastamp® er sertifisert medisinsk utstyr som ble oppfunnet i Tyskland, og produseres i Tyskland.

Dermaroller®`s topiske behandlingsprodukter er spesielt formulert for bruk under og etter microneedling . Prosessen med microneedling skaper mikrokanaler som optimaliserer lav absorpsjon av topiske aktive ingredienser.

Den Originale Dermaroller® Home Care Produkter

made-in-germany

Dermaroller tilbyr mikroneedling for hjemmebruk, med nålelengde 0,2mm. Dette er nålelengden som er forsvarlig å bruke hjemme, lengre nåler bør ikke under noen omstendigheter brukes privat. Det finnes mange kopier på markedet som selger lengre nåler for hjemmebruk – men her kan du fort lage skader i huden uten fagkyndig kompetanse!

Du kan få effektive og varige resultater ved å bruke Collagen Induksjon Therapy hjemme. Ved bruk av Home Care Dermaroller regelmessig, kan du forbedre huden din både i tekstur og tykkelse. Stimuleringen av huden ved hjelp av Dermaroller fjerner døde hudceller og bidrar til at å øke produksjonen av nye hudceller. Behandlingen med Dermaroller hjemmerull er smertefri.

Bruken av Dermaroller har følgende fordeler:
– Fjerner døde hudceller og flassende hud – Dette gir mer glød og åpenhet til epidermis.
– Det frigjør blokkert utganger av talgkjertlene – Dette Reduserer Komedoner, akne og store porer.
– Det stimulerer fornyelsen av hudceller – Overhuden Blir forynget

Gå til webshop for å se alle våre produkter!